[Kvtkozi] könyvtárközi Food Science
Tóthné Csáki Katalin
TothneKa at nebih.gov.hu
2017. Jan. 3., K, 09:49:26 CET
Kedves Kollégák!
Az alábbi dokumentumokra lenne szükségem, tudná valaki küldeni?
* D. Haisman: IMITATION DAIRY PRODUCTS. Reference Module in Food Science. Encyclopedia of Dairy Sciences (Second Edition). 2011, Pages 913-916
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123744074002478
* E. Hammond: 19 - Filled and artificial dairy products and altered milk fats. Modifying Lipids for Use in Food. A volume in Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition. 2006, Pages 462-487
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781855739710500197
* Truman F. Graf: Effect of Imitation or Filled Dairy Products. Journal of Dairy Science. Volume 69, Issue 5, May 1986, Pages 1462-1469
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030286805562
* Bartosz Sołowiej, Maciej Nastaj: Relevance and Production of Dairy Analogues and Restructured Dairy Products. Reference Module in Food Science. 2016. http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.03098-5
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780081005965030985
Segítségeteket előre is köszönöm.
Boldog új évet mindenkinek!
Üdvözlettel:
Tóthné Csáki Katalin
könyvtáros
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Elnöki Titkárság
Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u.15/a
Tel.: 06-70/436-0685
E-mail: konyvtar at nebih.gov.hu<mailto:tothneka at nebih.gov.hu>
Web: portal.nebih.gov.hu<http://portal.nebih.gov.hu/>
Web2: www.facebook.com/nebih.hu
[NEBIH_logo_RGB_kicsi.jpg]
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170103/39e029bc/attachment.htm>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 3026 bytes
Desc: image001.jpg
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170103/39e029bc/attachment.jpg>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról