[Kvtkozi] FW: könyvtárközi Food Science

Tóthné Csáki Katalin TothneKa at nebih.gov.hu
2017. Jan. 3., K, 10:55:28 CET


Kedves Kollégák!

Kettőt már megkaptam, köszönöm szépen, még ezeket keresem:


*         E. Hammond: 19 - Filled and artificial dairy products and altered milk fats. Modifying Lipids for Use in Food. A volume in Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition. 2006, Pages 462-487
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781855739710500197


*         Bartosz Sołowiej, Maciej Nastaj: Relevance and Production of Dairy Analogues and Restructured Dairy Products. Reference Module in Food Science. 2016. http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.03098-5
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780081005965030985

Üdvözlettel:

Tóthné Csáki Katalin
From: kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu [mailto:kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu] On Behalf Of Tóthné Csáki Katalin
Sent: Tuesday, January 03, 2017 9:49 AM
To: kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu
Subject: [Kvtkozi] könyvtárközi Food Science

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170103/97f79518/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról