[Kvtkozi] Journal of food science 2015 - megkaptam

"Kiss Józsefné Oláh Edit Margit" Olah.Edit at aotk.szie.hu
2016. Már. 16., Sze, 11:44:39 CET


Köszönöm Sifter Viktórianak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Könyvtarabol


> Kedves Edit, 
> 
> csatoltam a cikket. 
> 
> Üdvözlettel: 
> Vertényi-Sifter Viktória 
> Pázmány Péter Katolikus Egyetem 
> Információs Technológiai és Bionikai Kar Könyvtár 
> 
> ----- Eredeti üzenet -----

> Meg tudna valaki küldeni az alábbi cikket? 
> J Food Sci. 2015 Feb;80(2):T472-8. 
> Evaluation of maillard reaction variables and their effect on heterocyclic amine formation in chemical model systems. 
> Dennis C , Karim F , Smith JS . 
> 
> Köszönettel: 
> Oláh Edit 
> Szent István Egyetem 
> Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum 
> Budapest 
> 
> 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20160316/8ef52723/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról