[Kvtkozi] Journal of food science 2015 - megkaptam
"Kiss Józsefné Oláh Edit Margit"
Olah.Edit at aotk.szie.hu
2016. Már. 16., Sze, 11:44:39 CET
Köszönöm Sifter Viktórianak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Könyvtarabol
> Kedves Edit,
>
> csatoltam a cikket.
>
> Üdvözlettel:
> Vertényi-Sifter Viktória
> Pázmány Péter Katolikus Egyetem
> Információs Technológiai és Bionikai Kar Könyvtár
>
> ----- Eredeti üzenet -----
> Meg tudna valaki küldeni az alábbi cikket?
> J Food Sci. 2015 Feb;80(2):T472-8.
> Evaluation of maillard reaction variables and their effect on heterocyclic amine formation in chemical model systems.
> Dennis C , Karim F , Smith JS .
>
> Köszönettel:
> Oláh Edit
> Szent István Egyetem
> Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum
> Budapest
>
>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20160316/8ef52723/attachment.htm>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról