Köszönöm Sifter Viktórianak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Könyvtarabol<br><br><br>&gt; Kedves Edit, <br>&gt; <br>&gt; csatoltam a cikket. <br>&gt; <br>&gt; Üdvözlettel: <br>&gt; Vertényi-Sifter Viktória <br>&gt; Pázmány Péter Katolikus Egyetem <br>&gt; Információs Technológiai és Bionikai Kar Könyvtár <br>&gt; <br>&gt; ----- Eredeti üzenet -----<br><br>&gt; Meg tudna valaki küldeni az alábbi cikket? <br>&gt; J Food Sci. 2015 Feb;80(2):T472-8. <br>&gt; Evaluation of maillard reaction variables and their effect on heterocyclic amine formation in chemical model systems. <br>&gt; Dennis C , Karim F , Smith JS . <br>&gt; <br>&gt; Köszönettel: <br>&gt; Oláh Edit <br>&gt; Szent István Egyetem <br>&gt; Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum <br>&gt; Budapest <br>&gt; <br>&gt; <br>