[Kvtkozi] Journal of food science 2015

"Kiss Józsefné Oláh Edit Margit" Olah.Edit at aotk.szie.hu
2016. Már. 16., Sze, 11:13:35 CET


Meg tudna valaki küldeni az alábbi cikket?
J Food Sci. 2015 Feb;80(2):T472-8. doi: 10.1111/1750-3841.12737. Epub  2015 Jan 16.Evaluation of maillard reaction variables and their effect on heterocyclic amine formation in chemical model systems.Dennis C, Karim F, Smith JS.
Köszönettel:
Oláh Edit
Szent István Egyetem 
Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum 
Budapest


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20160316/d11fa6c2/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról