Meg tudna valaki küldeni az alábbi cikket?<br><div class="cit"><span role="menubar"><a role="menuitem" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25597341#" title="Journal of food science.">J Food Sci.</a></span> 2015 Feb;80(2):T472-8. doi: 10.1111/1750-3841.12737. Epub  2015 Jan 16.</div><h1>Evaluation of maillard reaction variables and their effect on heterocyclic amine formation in chemical model systems.</h1><div class="auths"><a href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Dennis%20C%5BAuthor%5D&amp;cauthor=true&amp;cauthor_uid=25597341">Dennis C</a>, <a href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Karim%20F%5BAuthor%5D&amp;cauthor=true&amp;cauthor_uid=25597341">Karim F</a>, <a href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Smith%20JS%5BAuthor%5D&amp;cauthor=true&amp;cauthor_uid=25597341">Smith JS</a>.</div><br>Köszönettel:<br>Oláh Edit<br>Szent István Egyetem <br>Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum <br>Budapest<br><br>