[Kvtkozi] újabb 5db, Industrial Crops and Products, Essential Oil Bearing and Plants, Natural Product Communications, Food Chemistry,

Barna Boglárka barna.boglarka at nbgk.hu
2023. Feb. 20., H, 11:27:45 CET


Kedves Kollégák!


Újabb 5 kérésre lenne szükségünk.


Szeretnék segítséget kérni a következő cikkek online dokumentumként való fellelésében, elküldésében.

Kérem, akinek megvan az adatbázisában, küldje el nekünk könyvtárközivel.


Előre is nagyon köszönöm a segítséget!


Üdvözlettel:

Barna Boglárka
könyvtáros
Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ
2766 Tápiószele
Külsőmező út 15.
Tel.: 06-53-380-070 / 31 mellék
Fax: 06-53-380-072

E-mail: barna.boglarka at nbgk.hu


Effect of growth stage on the content and composition of the essential oil and phenolic fraction of sweet marjoram (Origanum majorana L.)<https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0926669009001228>
Sellami I. B., Maamouri E., Chahed T., Wannes W. A., Kchouk M. E., Marzouk B.
Industrial Crops and Products, 30:3, 395-402
Effect of harvest time on essential oil content and chemical composition of Origanum vulgare (L.) from Iran<https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/0972060X.2019.1574610>
Shokrgoo A., Madandoust M.
Journal of Essential Oil Bearing and Plants, 21:6, 1682-1686

Effects of plant density on the number of glandular trichomes and on yield and quality of essential oils from oregano<https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/1934578X1601100638>
Tuttolomondo T., La Bella S., Leto C., Bonsangue G., Leone R., Gennaro M. K., Virga G., Inguatna R., Licata M.
Natural Product Communications, 11:6, 849-852

Essential oil diversity of Origanum vulgare L. populations from Southern Italy<https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S030881461730794X>
De Mastro G., Tarraf W., Verdini L., Brunetti G., Ruta C.
Food Chemistry, 15:235, 1-6
Essential oil profile of oregano (Origanum vulgare L.) populations grown under similar soil and climate conditions<https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0926669018302723>
Morshedloo M. R., Salami S. A., Nazeri V., Maggi F., Craker L.
Industrial Crops and Products, 119:1, 183-190

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20230220/ce0cb2bb/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról