[Kvtkozi] Fw: Sweet Potato Processing Technology a ScienceDirecten
Könyvtárközi kölcsönzés
kkk at nye.hu
2018. Sze. 26., Sze, 15:03:54 CEST
Kedves Kollégák!
Megkaptam a kért fejezeteket, linkeket! Nagyon szépen köszönöm a hihetetlenül gyors segítséget!
Üdvözlettel:
Karádiné Kövesdi Ágnes
könyvtáros
Nyíregyházi Egyetem
Központi Könyvtár
Nyíregyháza
Sóstói u. 31/b.
4401
________________________________
Feladó: Könyvtárközi kölcsönzés
Elküldve: 2018. szeptember 26., szerda 14:07
Címzett: kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu
Tárgy: Sweet Potato Processing Technology a ScienceDirecten
Kedves Kollégák!
Egy oktatónknak szüksége lenne az alábbi könyvre, amit a ScienceDirecten megtaláltam elektronikus formában, de sajnos a mi könyvtárunknak nincs hozzáférése ehhez az adatbázishoz sem.
https://www.sciencedirect.com/book/9780128128718/sweet-potato-processing-technology
Sweet Potato Processing Technology | ScienceDirect<https://www.sciencedirect.com/book/9780128128718/sweet-potato-processing-technology>
www.sciencedirect.com
Abstract. This chapter introduces the overview, production technology, physicochemical properties, and applications of sweet potato starch and its series products.
Szeretném megérdeklődni, hogy tudna-e valaki három [a 2. (protein), a 3. (Dietary fiber) és a 4. (pectin)] fejezetet letölteni és elküldeni nekünk.
Minden segítséget előre is köszönök!!!
Üdvözlettel:
Karádiné Kövesdi Ágnes
könyvtáros
Nyíregyházi Egyetem
Központi Könyvtár
Nyíregyháza
Sóstói u. 31/b.
4401
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20180926/f3949a77/attachment.htm>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról