[Kvtkozi] FW: könyvtárközi Food Science

Tóthné Csáki Katalin TothneKa at nebih.gov.hu
2017. Jan. 4., Sze, 10:26:18 CET


Kedves Kollégák!

Már csak ezt a cikket keresem, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.


*         Bartosz Sołowiej, Maciej Nastaj: Relevance and Production of Dairy Analogues and Restructured Dairy Products. Reference Module in Food Science. 2016. http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.03098-5
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780081005965030985

Üdvözlettel:
Tóthné Csáki Katalin
From: kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu [mailto:kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu] On Behalf Of Tóthné Csáki Katalin
Sent: Tuesday, January 03, 2017 10:55 AM
To: kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu
Subject: [Kvtkozi] FW: könyvtárközi Food Science

From: kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu<mailto:kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu> [mailto:kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu] On Behalf Of Tóthné Csáki Katalin
Sent: Tuesday, January 03, 2017 9:49 AM
To: kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu<mailto:kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu>
Subject: [Kvtkozi] könyvtárközi Food Science

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170104/0ab3ed8a/attachment.htm>
--------- következő rész ---------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: ATT00001.txt
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170104/0ab3ed8a/attachment.txt>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról