[Kvtkozi] Jerusalem artichoke

Barna Boglárka bbarna at mail.nodik.hu
2016. Okt. 11., K, 13:25:52 CEST


Kedves Kollégák!

Akinek van hozzáférése a következő cikkekhez, el tudná küldeni?

Köszönöm a segítséget!


Üdvözlettel,

Barna Boglárka
Könyvtáros
Növényi Diverzitás Központ
2766 Tápiószele
Külsőmező út 15.
06-53/380-070/31

Email: bbarna at mail.nodik.hu

http://www.nodik.hu/



Szerzők: Penksza P. - Sárosi, R. - Juhász R. - Manninger-Kóczán K. - Szabó-Nótin B. - Szakács L. - Barta J.

Jerusalem artichoke powder as a food additive in dairy products and fat replacers
Acta alimentaria, 2013. (42. évf.) Suppl. 1. 53-62. old.



Szerzők: Dénes K. - Farkas Cs. - Hoschke Á. - Rezessy-Szabó J. M. - Nguyen, Q. D.

Bioethanol fermentation of Jerusalem artichoke using mixed culture of Saccharomyces cerevisiae and Kluyveromyces marxianus
Acta alimentaria, 2013. (42. évf.) Suppl. 1. 10-18. old.



Szerzők: Filep Rita - Farkas Ágnes - Pál Róbert

The effect of wild Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus s. l.) on the vegetation along streams in southern TransdanubiaTeljes szöveg (PDF)

Kitaibelia, 2012. (17. évf.) 1. sz. 96. old. 
Teljes szöveg: kitaibelia.unideb.hu



Szerzők: Németh G. K. - Izsáki Z. - Németh T. K.

Influence of nutrient supply on tuber and sugar yield of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.)
Cereal Research Communications, 2008. (36. évf.) Supplement 5 1899-1902. old.



Szerzők: Németh G. - Izsáki Z.

Macro- and microelement content and uptake of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.)
Cereal Research Communications, 2006. (34. évf.) 1. sz. 597-600. old.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20161011/eb715d4a/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról