[Kvtkozi] Critical reviews in food science and nutrition
"Kiss Józsefné Oláh Edit Margit"
Olah.Edit at univet.hu
2016. Júl. 25., H, 13:56:59 CEST
A lenti cikket szeretnénk kérni.
Köszönettel:
Olah Edit
Crit Rev Food Sci Nutr. 2015 Nov 3:0. [Epub ahead of print]
Volatile N-nitrosamines in Meat Products: Potential Precursors, Influence of Processing and Mitigation Strategies.
De Mey E, De Maere H, Paelinck H, Fraeye I.
Kiss Józsefné Oláh Edit
Állatorvostudományi Egyetem
Könyvtár, Levéltár és Múzeum
Budapest
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20160725/de533399/attachment.htm>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról