[Kvtkozi] Keressuk: Fekete
"Oláh Edit"
Olah.Edit at aotk.szie.hu
2013. Május. 2., Cs, 10:45:08 CEST
Magyarországon megtalálhatóak az alábbi könyvek?
Shepherd GM: Neurogastronomy: how the brain
creates flavor and why it matters. New York: Columbia University Press; 2012.Food oral processing – fundamentals of eating
and sensory perception. Edited by Chen J, Engelen L. Oxford: Blackwell Publishing;
2012
Flavour perception. Edited by Taylor AJ,
Roberts DD. Oxford: Blackwell Publishing; 2004
Rolls ET: Neuroculture: on the implications of
brain science. Oxford: Oxford
University Press; 2012
Skov M, Vartainian O (Eds): Neuroaesthetics. Amityville: Baywood
Publishing
Company,
Inc; 2009.
Zeki S: Inner vision: an exploration of art and the brain. Oxford:
Oxford
University
Press; 1999.
Art and the senses. Edited by Bacci F, Mecher D.
Oxford: Oxford University Press; 2011
Köszönettel:
Oláh Edit
Szent István Egyetem
Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum
Budapest
István u. 2
1078
Tel: 1 478 4259
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20130502/9d6f26a4/attachment.htm>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról