<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/REC-html40/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<title></title>
</head>
<body style="font-family:Arial;font-size:14px">
<p>Kedves Kollégák!<br>
<br>
Az alábbi cikket kérném szépen szkennelve, ha megvan valakinek!<br>
<br>
<span style="color:rgb(0,0,0);font-family:arial,verdana,sans-serif;font-size:12.8px">M. Cámara, M. Del Valle, M.E. Torija, C. Castilho (2001): </span><b style="color:rgb(0,0,0);font-family:arial,verdana,sans-serif;font-size:12.8px">Fatty acid composition of tomato pomace</b><span style="color:rgb(0,0,0);font-family:arial,verdana,sans-serif;font-size:12.8px">. Acta Hortic. 542. 175-180.<br>
<br>
Köszönettel:</span><br></p>
<div>Molnárné Pető Beáta<br>
könyvtáros<br>
<br>
SZIE AGK Tessedik Sámuel Könyvtár<br>
5540 Szarvas Szabadság út 1-3.<br>
Tel.: 66/313-311/2102<br>
web: <a href="http://szakkonyvtar.szie.hu/szarvas" target="_blank">szakkonyvtar.szie.hu/szarvas</a></div>
</body>
</html>