<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/REC-html40/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<title></title>
</head>
<body style="font-family:Arial;font-size:14px">
<p><span style='font-size:10.5pt;font-family:"Arial",sans-serif'>Kérjuk könyvtarkozi kolcsönzessel az alábbi cikket:<br>
<a>Bár, V.F. & Griepentrog, F. (<strong><i><span style='font-family:"Arial",sans-serif'>1967</span></i></strong>) [Where <strong><i><span style='font-family:"Arial",sans-serif'>we stand concerning</span></i></strong> the evaluation of <strong><i><span style='font-family:"Arial",sans-serif'>flavoring substances</span></i></strong> from the viewpoint of health]. Medizin. Ernahr., 8, 244-251 .<br>
<br>
(Az OÉTI Konyvtaraban leselejteztek)</a></span><br>
<br>
<span style='font-size:10.5pt;font-family:"Arial",sans-serif'><a>Köszönettel:<br>
Oláh Edit<br>
Állatorvostudományi Egyetem<br>
Hutÿra Ferenc Könyvtár, Levéltár és Múzeum<br>
1078 Budapest, István u. 2.<br>
Telefon: +36-1-478-4226</a></span></p>
</body>
</html>