<HTML><HEAD></HEAD>
<BODY dir=ltr>
<DIV dir=ltr>
<DIV style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: 'Calibri'; COLOR: #000000">
<DIV>Hálásan köszönöm a gyors segítséget!</DIV>
<DIV> </DIV>
<DIV>Üdvözlettel:</DIV>
<DIV> </DIV>
<DIV>Henézi Katalin</DIV>
<DIV> </DIV>
<DIV>---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</DIV>
<DIV> </DIV>
<DIV>
<DIV style="TEXT-DECORATION: ; FONT-FAMILY: ; COLOR: ; DISPLAY: inline">Kedves
Kollégák!</DIV></DIV>
<DIV>
<DIV
style="TEXT-DECORATION: ; FONT-FAMILY: ; COLOR: ; DISPLAY: inline"> </DIV></DIV>
<DIV>
<DIV style="TEXT-DECORATION: ; FONT-FAMILY: ; COLOR: ; DISPLAY: inline">Az
alábbi tanulmányra lenne szüksége az egyik oktatónknak, nagyon hálás lennék, ha
valaki el tudná küldeni nekem e-mailben!</DIV></DIV>
<DIV> </DIV>
<P class=MsoNormal
style="MARGIN: 0cm 0cm 8pt; LINE-HEIGHT: 12pt"><STRONG>Near-infrared analysis of
soluble and insoluble dietary fiber fractions of cereal food
products</STRONG></P>
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 8pt; LINE-HEIGHT: 12pt">By: Kays, SE;
Barton, FE</P>
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 8pt; LINE-HEIGHT: 12pt">JOURNAL OF
AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY<SPAN style="mso-spacerun: yes">
</SPAN>Volume: 50<SPAN style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>Issue:
10<SPAN style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>Pages: 3024-3029<SPAN
style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>Published: MAY 8 2002</P>
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 8pt; LINE-HEIGHT: 12pt"> </P>
<P class=MsoNormal
style="MARGIN: 0cm 0cm 8pt; LINE-HEIGHT: 12pt">Köszönettel:</P>
<DIV>Henézi Katalin</DIV>
<DIV>Pannon Egyetem Georgikon Könyvtár és Levéltár</DIV>
<DIV>8360 Keszthely</DIV>
<DIV>Deák Ferenc utca 16.</DIV></DIV></DIV></BODY></HTML>