<div class="cit"><br><p class="MsoNormal">Kedves Kollégák!</p>
<p class="MsoNormal"> </p>
<p class="MsoNormal">Az alábbi cikket keresem, csak online jelent még meg.
Van valakinek hozzáférése és tudná küldeni?</p><span role="menubar"><a role="menuitem" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26075652#" title="Critical reviews in food science and nutrition.">Crit Rev Food Sci Nutr.</a></span> 2015 Jun 15:0. [Epub ahead of print]</div><h1>The Relationship of Red Meat with Cancer: Effects of Thermal Processing and Related Physiological Mechanisms.</h1><div class="auths"><a href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Chiang%20VS%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=26075652">Chiang VS</a>, <a href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Quek%20SY%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=26075652">Quek SY</a>.</div><br><p class="MsoNormal" style="background:white"><span style="color:black" lang="EN-GB">Segítségeteket
előre is köszönöm.</span></p>
<p class="MsoNormal" style="background:white"><span style="color:black" lang="EN-GB">Üdvözlettel:</span></p><br>Oláh Edit<br>Szent István Egyetem <br>Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum <br>Budapest<br><br>