El tudna küldeni valaki az alábbi cikket?<br><br><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial, 'Lucida Grande', Geneva, Verdana, Helvetica, 'Lucida Sans Unicode', sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 15.6000003814697px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; display: inline !important; float: none; background-color: rgb(255, 255, 255);">HOULDSWORTH, D. W. (1980), Demineralization of whey by means of ion exchange and electrodialysis. International Journal of Dairy Technology, 33:&nbsp;45–51. doi:&nbsp;10.1111/j.1471-0307.1980.tb01470.x</span><br><br>Köszönettel:<br>Oláh Edit<br>Szent István Egyetem <br>Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum <br>Budapest<br><br>