<DIV>Van valakinek hozzaferese az alábbi ScienceDirect-ben megtalálható könyvhoz?</DIV>
<DIV><SPAN class=fieldLabel>Encyclopedia of food microbiology 2014 Second ed.</SPAN><BR><FONT face="'PrimaSans BT,Verdana,sans-serif'">
<P class="txtSmall pubEditorsISBN"><SPAN class=pubEditors><EM>Editor-in-Chief: Carl A. Batt</EM></SPAN> <BR><SPAN class=pubISBN>ISBN: 978-0-12-384733-1</SPAN></P>
<P class="txtSmall pubEditorsISBN"><SPAN class=pubISBN>Ezt a reszt szeretnenk megkapni:<BR></SPAN></P>
<P class="txtSmall pubEditorsISBN"><BR></P>
<H2><A id=title_B9780123847300003219 class="cLink artTitle S_C_artTitle " href="http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123847300003219" target=1 data-docsubtype="chp">STARTER CULTURES | Importance of Selected Genera</A></H2>, <I>Pages 515-521</I>, W.M.A. Mullan</FONT><BR><BR>Köszönettel:<BR><BR>Oláh Edit <BR>Szent István Egyetem <BR>Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum <BR>Budapest <BR>István u. 2 <BR>1078 <BR></DIV>