[Kvtkozi] Food cikk

Barna Boglárka barna.boglarka at nbgk.hu
2020. Aug. 4., K, 11:52:09 CEST



________________________________
Feladó: Barna Boglárka
Elküldve: 2020. augusztus 4., kedd 11:00
Címzett: kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu <kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu>
Tárgy: Food cikk

Kedves Kollégák!

El tudja ezt valaki küldeni Nekünk?


Rao AV, Waseem Z, Agarwal S. Lycopene content of tomatoes and tomato products and their contribution to dietary lycopene

 Food Res Int 31: 737-741, 1998

Előre is nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel: Barna Boglárka
                      könyvtáros

Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ
(korábban Növényi Diverzitás Központ)
2766 Tápiószele
Külsőmező út 15.
06-53/380-070/31
Email: barna.boglarka at nbgk.hu
http://www.nodik.hu/







--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20200804/f5a20808/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról