[Kvtkozi] Food cikk
Barna Boglárka
barna.boglarka at nbgk.hu
2020. Aug. 4., K, 11:52:09 CEST
________________________________
Feladó: Barna Boglárka
Elküldve: 2020. augusztus 4., kedd 11:00
Címzett: kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu <kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu>
Tárgy: Food cikk
Kedves Kollégák!
El tudja ezt valaki küldeni Nekünk?
Rao AV, Waseem Z, Agarwal S. Lycopene content of tomatoes and tomato products and their contribution to dietary lycopene
Food Res Int 31: 737-741, 1998
Előre is nagyon köszönjük a segítséget!
Üdvözlettel: Barna Boglárka
könyvtáros
Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ
(korábban Növényi Diverzitás Központ)
2766 Tápiószele
Külsőmező út 15.
06-53/380-070/31
Email: barna.boglarka at nbgk.hu
http://www.nodik.hu/
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20200804/f5a20808/attachment.htm>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról