[Kvtkozi] Fw: Journal of Cereal Science-sciencedirekt
Barna Boglárka
bbarna at mail.nodik.hu
2019. Jún. 5., Sze, 10:55:05 CEST
Kedves Kollégák!
Köszönjük a segítséget!
Megkaptuk a cikket.
Üdvözlettel: Barna Boglárka
From: Barna Boglárka
Sent: Wednesday, June 05, 2019 10:39 AM
To: Könyvtárközi Levelezőlista
Subject: [Kvtkozi] Journal of Cereal Science-sciencedirekt
Kedves Kollégák!
El tudná küldeni valaki a következő cikk másolatát?
Előre is nagyon köszönjük a segítséget!
Köszönettel és üdvözlettel:
Barna Boglárka
könyvtáros
Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ Könyvtára
(korábban Növényi Diverzitás Központ Könyvtára)
2766 Tápiószele
Külsőmező út 15.
Tel.: 06-53-380-070 / 31 mellék
Fax: 06-53-380-072
E-mail: bbarna at mail.nodik.hu
An improved colorimetric procedure for determining apparent and total amylose in cereal and other starches
Author links open overlay panelWilliam R.MorrisonBernardLaignelet*
Journal of Cereal Science
Volume 1, Issue 1, January 1983, Pages 9-20
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0733521083800046
Mentes a vírusoktól. www.avg.com
--------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Kvtkozi mailing list
E-mail: Kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu
URL: http://lists.bibl.u-szeged.hu/mailman/listinfo/kvtkozi
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20190605/3c031fb9/attachment.htm>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról