[Kvtkozi] Fw: Journal of Cereal Science-sciencedirekt

Barna Boglárka bbarna at mail.nodik.hu
2019. Jún. 5., Sze, 10:55:05 CEST


Kedves Kollégák!

Köszönjük a segítséget!

Megkaptuk a cikket.
Üdvözlettel: Barna Boglárka

From: Barna Boglárka 
Sent: Wednesday, June 05, 2019 10:39 AM
To: Könyvtárközi Levelezőlista 
Subject: [Kvtkozi] Journal of Cereal Science-sciencedirekt

Kedves Kollégák!
El tudná küldeni valaki a következő cikk másolatát?
Előre is nagyon köszönjük a segítséget!

Köszönettel és üdvözlettel:

Barna Boglárka
könyvtáros 
Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ Könyvtára
(korábban Növényi Diverzitás Központ Könyvtára)
2766 Tápiószele
Külsőmező út 15.
Tel.: 06-53-380-070 / 31 mellék 
Fax: 06-53-380-072 
E-mail: bbarna at mail.nodik.hu


An improved colorimetric procedure for determining apparent and total amylose in cereal and other starches
Author links open overlay panelWilliam R.MorrisonBernardLaignelet*

Journal of Cereal Science
Volume 1, Issue 1, January 1983, Pages 9-20

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0733521083800046

     Mentes a vírusoktól. www.avg.com  



--------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Kvtkozi mailing list
E-mail: Kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu
URL: http://lists.bibl.u-szeged.hu/mailman/listinfo/kvtkozi
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20190605/3c031fb9/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról