[Kvtkozi] International Journal of Food Science & Technology - cikk

Huszárné Szabó Mária Huszarne.Maria at ke.hu
2018. Ápr. 17., K, 11:20:20 CEST


Kedves Kollégák!


Van valakinek hozzáférése ehhez a cikkhez?

<https://onlinelibrary.wiley.com/journal/13652621>[International Journal of Food Science &amp;amp; Technology]<https://onlinelibrary.wiley.com/journal/13652621>International Journal of Food Science & Technology
Effects of hydrothermal processing on rutin retention and physicochemical properties of Tartary buckwheat enriched dough and Chinese steamed bread
Xia Wang<https://onlinelibrary.wiley.com/action/doSearch?ContribAuthorStored=Wang%2C+Xia>

Dong Fan<https://onlinelibrary.wiley.com/action/doSearch?ContribAuthorStored=Fan%2C+Dong>

Tianliang Zhang<https://onlinelibrary.wiley.com/action/doSearch?ContribAuthorStored=Zhang%2C+Tianliang>
First published: 19 June 2017


Volume 52, Issue 10<https://onlinelibrary.wiley.com/toc/13652621/52/10>

October 2017

Pages 2180-2190

https://doi.org/10.1111/ijfs.13497



Köszönettel,

Huszárné Szabó Mária
szaktájékoztató könyvtáros

Kaposvári Egyetem
Egyetemi Könyvtár
7400 Kaposvár
Guba S. u. 40.
Tel.: 06-82/505-800/1308 mell.
Fax: 06-82/505-935
E-mail: huszarne.maria at ke.hu<mailto:huszarne.maria at ke.hu>
Web: http://lib.ke.hu

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20180417/5c6e251e/attachment.htm>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 174 bytes
Desc: image001.png
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20180417/5c6e251e/attachment.png>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról