[Kvtkozi] Fwd: cikkek

Kiss Józsefné Oláh Edit Margit Olah.Edit at univet.hu
2017. Május. 5., P, 12:18:08 CEST


Tudjuk kuldeni a cikket

Archiv für Tierernaehrung; Nov1989, Vol. 39 Issue 11, p955-962

Olah Edit


________________________________
Feladó: kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu <kvtkozi-bounces at lists.bibl.u-szeged.hu>, meghatalmazó: Molnárné Pető Beáta <molnarne.peto.beata at gk.szie.hu>
Elküldve: 2017. május 4. 21:50
Címzett: kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu
Tárgy: [Kvtkozi] Fwd: cikkek


Kedves Kollégák!

A 2-es és 3-as cikket már megkaptam, köszönet érte.
+ még egy cikkre szükségünk lenne:

The Amino Acid Composition of Barley Grains and its Predictability.

Szerzők:
Bruyer, D. C.
Foulon, M.
Vanbelle, M.
Forrás:
Archiv für Tierernaehrung; Nov1989, Vol. 39 Issue 11, p955-962, 8p

Köszönettel. Molnárné Pető Beáta


----- Továbbított levél Molnárné Pető Beáta <molnarne.peto.beata at gk.szie.hu<mailto:molnarne.peto.beata at gk.szie.hu>> címről -----
  Dátum: Fri, 05 May 2017 10:22:17 +0200
Feladó: Molnárné Pető Beáta <molnarne.peto.beata at gk.szie.hu<mailto:molnarne.peto.beata at gk.szie.hu>>
  Tárgy: [Kvtkozi] cikkek
Címzett: kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu<mailto:kvtkozi at lists.bibl.u-szeged.hu>


Kedves Kollégák!

Az alábbi cikkeket szeretném kérni elektronikusan, ha van valakinek hozzáférése!

1. Protein content and grain quality relations in barley. Ewertson, G. Agri Hortique Genetica; Vol. 35 (1/4), 1977, 1-104.


2. Influence of application N and S on the chemical composition of barley corn and malt

Hrivna, L.,Radoch, T.,Gregor, T., Sottnikova, V., Cerkal, R., Ryant, P., Prokes, J.,

Kvasny Prumysl (Czech Republic), Jul 2011, v. 57(7/8) p. 223-230.

3. The effect of nitrogen nutrition on the lysine content and protein composition of barley seeds.
Kirkman, M. A.; Shewry, P. R.; Miflin, B. J.
Journal of the Science of Food and Agriculture; Vol. 33 (2), 1982, 115-127.


4. EFFECTS OF DIFFERENT CROP ROTATIONS AND HIGH-INTENSITY CROPPING ON GRAIN-YIELD, THOUSAND-GRAIN WEIGHT, AND NITROGEN AND AMINO-ACID-CONCENTRATIONS IN THE GRAIN OF WINTER-WHEAT AND SPRING BARLEY ON CALCIC CHERNOZEM
By: KREUZ, E
ARCHIV FUR ACKER UND PFLANZENBAU UND BODENKUNDE-ARCHIVES OF AGRONOMY AND SOIL SCIENCE  Volume: 34   Issue: 10   Pages: 709-716   Published: 1990

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel:






Molnárné Pető Beáta
könyvtáros

SZIE AGK Tessedik Sámuel Könyvtár
5540 Szarvas Szabadság út 1-3.
Tel.: 66/313-311/2102
web: szakkonyvtar.szie.hu/szarvas<http://szakkonyvtar.szie.hu/szarvas>


----- Vége a továbbított levélnek -----

Molnárné Pető Beáta
könyvtáros

SZIE AGK Tessedik Sámuel Könyvtár
5540 Szarvas Szabadság út 1-3.
Tel.: 66/313-311/2102
web: szakkonyvtar.szie.hu/szarvas<http://szakkonyvtar.szie.hu/szarvas>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170505/bb587aa0/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról