[Kvtkozi] cikkek
   
     Molnárné Pető Beáta     
     molnarne.peto.beata at gk.szie.hu
       
    2017. Május.  5., P, 10:22:17 CEST
    
    
  
Kedves Kollégák!
Az alábbi cikkeket szeretném kérni elektronikusan, ha van valakinek  
hozzáférése!
1. Protein CONTENT and GRAIN quality relations in BARLEY. Ewertson,  
G.[1] Agri Hortique Genetica[1]; Vol. 35 (1/4), 1977, 1-104.
2. Influence of application N and S on the chemical COMPOSITION of  
BARLEY corn and malt
Hrivna, L.,Radoch, T.,Gregor, T., Sottnikova, V., Cerkal, R., Ryant,  
P., Prokes, J.,
Kvasny Prumysl (Czech Republic), Jul 2011, v. 57(7/8) p. 223-230.
3. The effect of nitrogen nutrition on the lysine CONTENT and protein  
COMPOSITION of BARLEY seeds.
Kirkman, M. A.[1]; Shewry, P. R.[1]; Miflin, B. J.[1]
Journal of the Science of Food and Agriculture[1]; Vol. 33 (2), 1982, 115-127.
  4. EFFECTS OF DIFFERENT CROP ROTATIONS AND HIGH-INTENSITY CROPPING  
ON GRAIN-YIELD, THOUSAND-GRAIN WEIGHT, AND NITROGEN AND  
AMINO-ACID-CONCENTRATIONS IN THE GRAIN OF WINTER-WHEAT AND SPRING  
BARLEY ON CALCIC CHERNOZEM
By: KREUZ, E
ARCHIV FUR ACKER UND PFLANZENBAU UND BODENKUNDE-ARCHIVES OF AGRONOMY  
AND SOIL SCIENCE  Volume:  34   Issue:  10   Pages:  709-716  
  Published:  1990
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
 
   *    
Hivatkozások:
-------------
[1]
  Molnárné Pető Beáta
könyvtáros
SZIE AGK Tessedik Sámuel Könyvtár
5540 Szarvas Szabadság út 1-3.
Tel.: 66/313-311/2102
web: szakkonyvtar.szie.hu/szarvas[1]
Hivatkozások:
-------------
[1] http://szakkonyvtar.szie.hu/szarvas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170505/b71117e1/attachment.htm>
    
    
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról