[Kvtkozi] cikkek

Molnárné Pető Beáta molnarne.peto.beata at gk.szie.hu
2017. Május. 5., P, 10:22:17 CEST


Kedves Kollégák!

Az alábbi cikkeket szeretném kérni elektronikusan, ha van valakinek  
hozzáférése!

1. Protein CONTENT and GRAIN quality relations in BARLEY. Ewertson,  
G.[1] Agri Hortique Genetica[1]; Vol. 35 (1/4), 1977, 1-104.

2. Influence of application N and S on the chemical COMPOSITION of  
BARLEY corn and malt

Hrivna, L.,Radoch, T.,Gregor, T., Sottnikova, V., Cerkal, R., Ryant,  
P., Prokes, J.,

Kvasny Prumysl (Czech Republic), Jul 2011, v. 57(7/8) p. 223-230.

3. The effect of nitrogen nutrition on the lysine CONTENT and protein  
COMPOSITION of BARLEY seeds.
Kirkman, M. A.[1]; Shewry, P. R.[1]; Miflin, B. J.[1]
Journal of the Science of Food and Agriculture[1]; Vol. 33 (2), 1982, 115-127.

  4. EFFECTS OF DIFFERENT CROP ROTATIONS AND HIGH-INTENSITY CROPPING  
ON GRAIN-YIELD, THOUSAND-GRAIN WEIGHT, AND NITROGEN AND  
AMINO-ACID-CONCENTRATIONS IN THE GRAIN OF WINTER-WHEAT AND SPRING  
BARLEY ON CALCIC CHERNOZEM
By: KREUZ, E
ARCHIV FUR ACKER UND PFLANZENBAU UND BODENKUNDE-ARCHIVES OF AGRONOMY  
AND SOIL SCIENCE  Volume:  34   Issue:  10   Pages:  709-716  
  Published:  1990

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
 


   *    



Hivatkozások:
-------------
[1]
  Molnárné Pető Beáta
könyvtáros

SZIE AGK Tessedik Sámuel Könyvtár
5540 Szarvas Szabadság út 1-3.
Tel.: 66/313-311/2102
web: szakkonyvtar.szie.hu/szarvas[1]


Hivatkozások:
-------------
[1] http://szakkonyvtar.szie.hu/szarvas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20170505/b71117e1/attachment.htm>


További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról