[Kvtkozi] Cheese-folyóiratcikkek
Huszárné Szabó Mária
Huszarne.Maria at ke.hu
2011. Ápr. 6., Sze, 11:32:18 CEST
Kedves Kollégák!
Ki tudna segíteni?
Szükségünk lenne a következő folyóiratcikkekre:
<http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B8H4B-4P4278C-W&_user=4811540&_coverDate=12%2F31%2F2004&_alid=1707629949&_rdoc=7&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_cdi=42602&_sort=r&_st=13&_docanchor=&view=c&_ct=1157&_acct=C000065194&_version=1&_urlVersion=0&_userid=4811540&md5=7503cc3eac598db8d421f7378b1de32d&searchtype=a> Cheese flavour: Instrumental techniques Original Research Article
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1, 2004, Pages 489-510
J.-L. Le Quéré
<http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B8H4B-4P4278C-V&_user=4811540&_coverDate=12%2F31%2F2004&_alid=1707643226&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_cdi=42602&_sort=r&_st=13&_docanchor=&view=c&_ct=1357&_acct=C000065194&_version=1&_urlVersion=0&_userid=4811540&md5=86257b9a8b04d96a2311a9eae5134316&searchtype=a> Sensory character of cheese and its evaluation Original Research Article
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1, 2004, Pages 455-487
C.M. Delahunty, M.A. Drake
Köszönettel:
Huszárné Szabó Mária
könyvtáros
Kaposvári Egyetem
Egyetemi Könyvtár
7400 Kaposvár
Guba S. u. 40.
Tel.: 06-82/505-800/419 mell.
Fax: 06-82/505-935
E-mail: huszarne.maria at ke.hu
Web: http://lib.ke.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/kvtkozi/attachments/20110406/77678c10/attachment.htm>
További információk a(z) Kvtkozi levelezőlistáról