[Hungarologia] Meghívó

Meghívó (VERITAS) meghivo at veritas.gov.hu
2021. Nov. 4., Cs, 10:22:47 CET


Meghívó



A VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár és a Magyar Felsőoktatási Levéltári Szövetség tisztelettel meghívja Önt a



Trianon és a magyar felsőoktatás VI.



című projekthez kapcsolódó konferenciára, amelyet a soproni népszavazás, illetve a menekült egyetemek (Kolozsvár és Pozsony) szegedi és pécsi elhelyezéséről szóló törvény századik évfordulója alkalmából és a selmecbányai főiskola tevékenységének soproni újrakezdésére is emlékezve tart. A konferenciát a Soproni Egyetem és Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával rendezzük.



Helyszín: Soproni Városháza nagyterme

(9400 Sopron, Fő tér 1.)

Időpont:  2021. november 8-9. (hétfő és kedd)



A rendezvényen való részvétel feltétele az oltási védettséget igazoló dokumentum bemutatása és az érvényes védelmi rendszabályok betartása.



Üdvözlettel: VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár



Tisztelettel és szeretettel várjuk!






________________________________

Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/hungarologia/attachments/20211104/6d5318bc/attachment.htm>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Trianon+felsooktatas+.pdf
Type: application/pdf
Size: 396966 bytes
Desc: Trianon+felsooktatas+.pdf
URL: <http://lists.bibl.u-szeged.hu/pipermail/hungarologia/attachments/20211104/6d5318bc/attachment.pdf>


További információk a(z) Hungarologia levelezőlistáról