[Hungarologia-l] Fw: Pszicholingvisztikai konferencia

L'Homme Ilona lhommeilona at bbi.hu
2011. Feb. 14., H, 10:56:59 CET


Kedves Listatagok!

2011. május 22-26. között tartják a XIII. Pszicholingvisztikai Nyári Egyetem című konferenciát, amelyre február végéig lehet jelentkezni. Részletek: http://alknyelvweb.uni-pannon.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=15

Üdvözlettel: 
L'Homme Ilona

-------------------------
Dr. L'Homme Ilona
irodavezető

Balassi Intézet
Nemzetközi Igazgatóság
Vendégoktatói Iroda
 
lhommeilona at bbi.hu
Tel.: +36-1-6667905


__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 5871 (20110213) __________

Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenőrizte.

http://www.eset.hu


Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged.  It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://mail.oszk.hu/pipermail/hungarologia-l/attachments/20110214/5b951f6d/attachment.html>


További információk a(z) Hungarologia-l levelezőlistáról