[Hungarologia-l] Hungarológiai levelezőlista

NMTT admin at nmtt.hu
2009. Jan. 7., Sze, 12:22:50 CET


Tisztelt Listatagok!

Nyilván sokaknak feltűnt, hogy a hungarológiai levelezőlista feliratkozási oldalának megnyitását az internetes böngészők (Explorer, Firefox) nem támogatják.
Ennek magyarázata a következő: A hungarológiai levelezőlista OSZK szerveren van és az ott található egyéb levelezőlistákkal, köztük az OSZK dolgozóinak belső levelezőlistájával együtt nem biztonságos elérésű, ami csak annyit jelent, hogy a biztonsági tanúsítvány kiállításával és az egyes ezzel kapcsolatos munkákkal nem bízott meg az OSZK külső céget, hanem mindezt maga intézi. Tehát a kollegák végeznek spamszűrést, vírusirtást, azaz biztonságossá teszik a szervereiken található oldalakat. 
Csakhogy ezt a "magad uram, ha szolgád nincs" megoldást a böngészők nem ismerik el. Ezért a nem túl elegáns, de működőképes megoldás.
Kérek mindenkit, hogy mindezek ellenére ne hagyja eltántorítani magát, hanem menjen bátran tovább és nyissa meg az oldalt.
Mivel azonban e levél olvasói már túl vannak a feliratkozáson, kérem, hogy a fentiekre "figyelmeztessék utastársaikat", azaz a listára feliratkozni akaró kollegáikat is.

Üdvözlettel,
Mann Jolán,
tartalomszerkesztő
http://www.nmtt.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://mail.oszk.hu/pipermail/hungarologia-l/attachments/20090107/1a1346be/attachment.html


További információk a(z) Hungarologia-l levelezőlistáról